Anjas hundar

Tjejernas Peppar

 Är från Tjejernas kennel och är född 30 juni 2004. Peppar har jobbat en hel del tillsammans med mig i mitt jobb som problemhundskonsult. Jag har tränat mycket spår och uppletande med Peppar därför att hon tycker att det är så himla kul. Hon behöver jobba och är mycket duktig på nosarbete. Nu när hon är äldre får hon inte dra längre men däremot får hon bära klövjeväska. Hon får också gå i Treadmill varannan vecka. Hon jobbar fortfarande tillsammans med mig som Terapihund.

Chili

Född 2 juni 2011 i Torvalla. En rolig hund med stort hjärta. Gillar att gosa, äta och leka med den som är leksugen och det kan vara Anja, Peppar, barnen eller nån annan hund. Får lätt bra fart på alla i familjen. Är en härlig hund att jobba med. Saker och ting håller på att falla på plats och det märks att hon inte alltid reagerar plötsligt och utan att tänka utan hon använder huvudet mer och mer. KUL tycker matte. Är duktig på att spåra. En yr och jättekul schäferflicka. En av Chilis uppgifter är att hålla Anja i trim både fysiskt och psykiskt. Hon ser till att matte får använda alla sina hundkunskaper både till vardag och fest.

 

Dovahkiin

 
Född på alla hjärtans dag den 14 februari 2014 i Norredsta. En äkta blandras. 75% Kungs-pudel och 25% Golden, 3:e generationen goldendoodle. Är superrolig att vara med, leksugen, klok, uthållig o så kan hon slå kullerbyttor och åla. Hon är också en jäkel på att springa fort. Hon får vara med om allt möjligt redan eftersom planen är att hon ska arbeta som Terapihund när hon blir lite äldre. Då är miljöträningen och den sociala träningen viktig